Köpvillkor


  • Som kund gör du din beställning via kontaktformuläret på hemsidan (se fliken "Kontakt").


  • Som alternativ kan du beställa via PM (personligt meddelande på messenger) på min Facebooksida; @ingerskonstigheter eller via DM (direktmeddelande) på mitt Instagramkonto; @ingers_konst_ig_heter.


  • Om en situation uppstår där två kunder vill köpa samma tavla/produkt, så avgörs frågan utifrån vem som har lagt sin beställning först. Den som då blir "utan" aktuell tavla/produkt kan alltid göra en egen beställning på en liknande tavla/produkt i samma mönster och färgställning. Givetvis går det inte att göra en exakt likadan tavla/produkt igen, eftersom varje tavla/produkt är unik i sitt slag. Men jag lovar att göra mitt bästa iallafall!


  • Kunden står för eventuell fraktkostnad. Tavlorna/produkterna skickas med Postnord via tjänsten "Skicka direkt" och kostar från 66:- och uppåt, beroende på tavlans/produktens storlek och vikt. Ett set med kakelunderlägg kostar 66:- i frakt. Försändelsen är spårbar och går direkt till ett ombud nära dig (om försändelsen inte ryms i brevlådan). Du kan välja om du vill ha avisering via e-post eller sms (det anger du i samband med din beställning hos "Ingerskonst-IG-heter"). Om du bor i centrala Vindeln i Västerbotten,så betalar du inget för leveransen. 


  • Du betalar tavlan/produkten och eventuell frakt via swish till mobilnummer 070-346 10 78. Betalningen går då till Inger Gidlund som är ansvarig för "Ingers konst-IG-heter". När betalningen är genomförd så skickas din beställning snarast möjligt. 


  • Vill du beställa en tavla som inte finns än - utifrån dina egna önskemål gällande storlek, färg och stil? Kontakta mig så kan vi prata om dina önskemål och se vilken lösning vi kan komma fram till!